Köseli Belediyesi’nin yürüttüğü yol çalışmaları

Ekipler, Köseli ilçesinin yol yapım ve onarımına ihtiyaç duyulan mahallelerde yol çalışması yaptı.

Yapılmamış ve onarılmamış hiçbir caddemiz ve mahallemiz kalmayacak diyen Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, alt yapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve mahallelerimizdeki kilitli taş yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın , esnafımızın büyük memnuniyetini kazanan çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak dedi.

Havaların ısınmasıyla birlikte yol çalışmalarının daha da hızlanacağını ifade eden  Belediye ekipleri, bu çerçevede Köseli’ye yakışan yolları yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için uğraş veriyor. Köseli halkının rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını oluşturmak için yol çalışmalarına önem vermeyi sürdürüyor.

Öncesi:

Sonrası: