Milliyetçi Hareket Partisi Köseli Belediye Başkan Adayı Bekir Yılmaz, Köseli’ye hizmet etmek için aday olduğunu ifade etti.

Belediye Başkan Adayı Sayın Bekir Yılmaz Gazetemizi ziyaret ederek çeşitli açıklamalarda bulundu:

Yılmaz, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak “Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde Köselide öncelikle içilebilecek temiz bir su çalışması olacak, altyapıya önem verip tamamını bitireceğiz yolu yapılamayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Temizliğe özen göstereceğiz, mahallelerimizde şartların oluşturduğu şekilde çocuk parkları yapacağız. Bahçelievler Mahallesine Camii yapımında belediye olarak öncülük yapıp, işçiliğini kendim yaptıracağım. Belediye olarak Milli Eğitim Bakanlığıyla gerekli çalışmaları yaparak Lise yapılmasına var gücümüzle gayret göstereceğiz. Kısacası Köseli için her şeyin en güzelini yapacağıma söz veriyorum. Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle ve duasını bekliyor saygılarımı sunuyorum” dedi.