Kahraman Çelik Makas ve Köseli Belediyesinden KÖSELİ SPOR’A DESTEK

Yerköy’de hizmet veren Kahraman Çelik Makas yetkilileri tarafından 2500 TL Köseli Belediye Başkanlığı tarafından ise 2000 TL değerinde malzeme desteğinde bulundu.

Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz yaptığı konuşmada belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetlere de belediyenin imkanları ölçüsünde destek verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Bizler Köselinin gelişmesi ve kalkınması için birçok noktada faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sportif faaliyetlerde de elimizden geldiği kadar bütçemiz elverdiği kadar bizlerde destek vermeye çalışıyoruz.”dedi. Kahraman Çelik Makas firma yetkilileri ise Bağlarbaşı Köseli Spor’a ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek takıma başarılar diledi.